Bekijk het origineel

Koopvaardij

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Koopvaardij

1 minuut leestijd

Voor kerkeraden en classes

Naar aanleiding van het ingediende rapport van de deputaten geestelijke verzorging koopvaardij nam de Generale Synode van Maastricht o.m. onderstaande besluiten:
1. de classis te verzoeken toe te zien dat zij een deputaat voor de arbeid onder zeevarenden hebben die volgens de richtlijnen van generale deputaten deze zaak behartigd;
2. de kerken op te wekken om in de dienst der gebeden de zeevarenden en hen die onder hen arbeiden te gedenken, alsmede het contact met hun varende leden geregeld te onderhouden, zowel door huisbezoek, tijdens langere verlofperioden, als door correspondentie en extra meeleven met de steeds achterblijvende gezinnen.

Aan de kerkeraden

Met ingang van december 1975 berust de administratie van zeevarenden ter koopvaardij niet langer bij het Alg. Kerkelijk Bureau, maar bij het bureau 'Protestants Koopvaardijwerk te Rotterdam', Schiedamsedijk 57a-58a, Rotterdam, tel. 010-134008.

Alle correspondentie betreffende zeevarenden, opgaven, mutaties enz. dient dus in het vervolg naar dit adres gezonden te worden.

Correspondentie voor het deputaatschap blijft men dus zenden naar de secretaris ds. F.D. Kraan te Amsterdam.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 november 1975

Kerkinformatie | 20 Pagina's

Koopvaardij

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 november 1975

Kerkinformatie | 20 Pagina's

PDF Bekijken