Bekijk het origineel

Stripverhaal

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Stripverhaal

1 minuut leestijd

Het Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk (LCGJ) is met een leuk en boeiend stripverhaal gekomen om jongelui te interesseren voor de vele vormen van gereformeerd jeugdwerk. De 'held' van het verhaal vraagt zich daarin af 'hoe die wereld nou eigenlijk in elkaar zit'. Het is een stripverhaal zonder happy end, dèt moeten de lezers en lezeressen eraan geven. Bijgaand een klein deel van 'het verhaal', dat door toch ook nog een jonge gereformeerde jongere, Len Munnik, vorm werd gegeven.
Wie ermee wil werken kan bellen met het LCGJ, telefoon 03438-6341, Driebergen. De oplaag vliegt weg, dus enige haast is wel geboden.
Aan het 'verhaal' is een serie adressen van regionale en provinciale centra voor gereformeerd jeugdwerk toegevoegd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 september 1976

Kerkinformatie | 24 Pagina's

Stripverhaal

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 september 1976

Kerkinformatie | 24 Pagina's

PDF Bekijken