Bekijk het origineel

Financiën: afdragen van de quota

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Financiën: afdragen van de quota

2 minuten leestijd

Aan de penningmeesters, c.q. boekhouders van de kerken en de quaestores van de classes.

Eind vorige maand hebben wij de quaestores van de particuliere synoden een overzicht gegeven van de stand van zaken met betrekking tot de afdracht van de quota 1976 voor de Algemeen Kerkelijke Arbeid en hen verzocht, attent te zijn op tijdige afdracht van deze quota; daarbij is de venwachting uitgesproken dat de classicale quaestores hierop eveneens attent zullen zijn.
Uiteraard kunnen zij daarbij de medewerking van de plaatselijke penningmeesters en/of boekhouders niet missen en wij verzoeken hen dan ook dringend voor tijdige afdracht te willen zorgdragen, bij voorkeur door in elke eerste maand van een kwartaal het quotum van dat kwartaal af te dragen. Wanneer iedereen hieraan voldoet, zijn ook wij als deputaten F. en O. in staat, tijdig onze verplichtingen na te komen.
Aan de penningmeesters c.q. boekhouders van de kerken vragen wij eveneens de nog onder hun berusting zijnde opbrengsten van door de generale synode uitgeschreven collecten zo spoedig mogelijk aan het Dienstencentrum van de Geref. Kerken over te maken en ook de opbrengst van de dit jaar nog te houden generale collecten op korte termijn nadat zij gehouden zijn (en in elk geval vóór het einde van het jaar) door te zenden.
Wij vertrouwen op uw medewerking te mogen rekenen, waarvoor bij voorbaat onze dank.
Namens deputaten F. en O.,
N. van der Kooij, penningmeester.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 oktober 1976

Kerkinformatie | 28 Pagina's

Financiën: afdragen van de quota

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 oktober 1976

Kerkinformatie | 28 Pagina's

PDF Bekijken