Bekijk het origineel

'Bureau Kruithof' sloot poorten

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

'Bureau Kruithof' sloot poorten

1 minuut leestijd

De 'bemiddeling beroepingswerk' in onze kerken, in de wandeling ook wel het 'bureau-Kruithof' genoemd, heeftop 1 oktober jl. zijn poorten in Kampen gesloten.
De heer F. Kruithof is destijds de initiatiefnemer van dit werk geweest en dat niet alleen: bijna acht jaar was hij er ook de motor en uitvoerder van.

M.i.v. 1 oktober is hij in dienst getreden als hoofd studentenbureau 'Vrije Leergangen' (voortzetting van vroegere M.O.-opleidingen) van de VU in Amsterdam.

Wordt het werk van de heer Kruithof voortgezet? Niet op de manier als tot nu toe. In overleg met hem en anderen is een totaal gewijzigde werkwijze bedacht. U leest daar links meer over, waar het gaat over een 'Vacaturedienst', die zal starten. Die dienst — het zij nogmaals met nadruk gezegd — is géén voortzetting van de beëindigde bemiddeling.
Onze kerken zijn de heer Kruithof veel dank verschuldigd voor zijn betoonde inzet — en vaak meer dan dat. Mede namens allen, die van zijn diensten genoten hebben zeggen we: Het ga u wel in uw nieuwe loopbaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 oktober 1976

Kerkinformatie | 28 Pagina's

'Bureau Kruithof' sloot poorten

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 oktober 1976

Kerkinformatie | 28 Pagina's

PDF Bekijken