Bekijk het origineel

Jubileumkampgids L.C.G.J.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Jubileumkampgids L.C.G.J.

1 minuut leestijd

Driebergen — De pas verschenen kampgids van het Landelijk Centrum voor Gereformeerd Jeugdwerk ,,Wegwezen" staat in het teken van een dubbel jubileum. In 1977 bestaan de jeugdkampen 60 jaar, terwijl ook aandacht wordt geschonken aan het feit dat al 25 jaar zeilkampen worden gehouden. Intussen is het totale kampwerk in al die jaren voortdurend met de tijd meegegaan.
De nieuwe kampgids Wegwezen maakt weer duidelijk, dat het aanbod kampen voor kinderen (8 tot 16-jarigen) weer erg groot is. Ruim 100 kampen worden door het LCGJ georganiseerd. Ook het aanbod voor boven 16-jarigen mag er zijn: maar liefst meer dan 70 kampen, zowel in binnen- en buitenland, als op het water, worden in Wegwezen aangeboden.
Wie er meer van wil weten doet er goed aan bij het LCGJ de kampgids ,.Wegwezen", aan te vragen, die gratis verkrijgbaar is.
LCGJ, afdeling kampwerk, postbus 99, Driebergen, tel. 03438-6341.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 januari 1977

Kerkinformatie | 32 Pagina's

Jubileumkampgids L.C.G.J.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 januari 1977

Kerkinformatie | 32 Pagina's

PDF Bekijken