Bekijk het origineel

Nieuwe uitgaven vanuit het Dienstencentrum

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Nieuwe uitgaven vanuit het Dienstencentrum

2 minuten leestijd

Waarover spraken zij, fotoboek in verband met 75 jaar zendingswerk op Sumba. Samengesteld door drs. H. Baas. Ben Kool, ds. P. J. Luyendijk e.a. Een uitgave van de sektie Oostelijk Indonesië van de Zending, Dienstencentrum 1977, 88 blz., ƒ 4,90.

Israël, een vraag aan ons, door ds. C. B. Bavinck, Brochure met gespreksvragen over Israël's voortbestaan, Israël's lijden en de Staat Israël. In het boekje staan ook een aantal literatuurverwijzingen. Het boekje is in de eerste plaats bedoeld om in de gemeente (kringen) te bespreken. Uitgave Kerk en Israël, Leusden, Dienstencentrum 1977, 16 bIz., ƒ 1,25 inclusief verzendkosten. Bij 10 of meer ex. 20 procent korting.

Helpen namens de enige Helper, diakonaal journaal. Exegese van diakonale psalm 146, door dr. O. Jager. Verschenen in verband met de zondag van het werelddiakonaat, 12 bIz., gratis.

Zending te gelde '77, publikatie in krantvorm, die op populaire wijze vertelt hoe de zending in het nieuw begonnen jaar haar geld hoopt te besteden. Uitgave Zendingscentrum, 8 pagina's, gratis.

Wat te denken over abortus provocatus? Brochure, tot stand gekomen in opdracht van de moderamina van de hervormde kerk en de gereformeerde kerken. Wil een handreiking zijn voor hen, die zich nader op het vraagstuk, dat opnieuw in de actualiteit is gekomen, willen bezinnen. 32 bIz., 1977, ƒ 1,95. Bij 10 of meer ex. 10 procent korting.

Al deze uitgaven zijn te bestellen bij het Dienstencentrum, postbus 202, Leusden, giro 513153. Erbij vermelden: 'Bestelling. . .', waarna de titel van de gewenste uitgave kan volgen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 1 februari 1977

Kerkinformatie | 24 Pagina's

Nieuwe uitgaven vanuit het Dienstencentrum

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 1 februari 1977

Kerkinformatie | 24 Pagina's

PDF Bekijken