Bekijk het origineel

Jaarboek 1977

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Jaarboek 1977

1 minuut leestijd

Binnenkort verschijnt het Jaarboek 1977. Deze uitgave is weer geheel bijgewerkt en bevat de nieuwste gegevens over onze kerken. Elk kerkeraadslid moet over deze gegevens kunnen beschikken en zal het nieuwe Jaarboek dus willen bezitten. De vorige uitgave is door de vele veranderingen die hebben plaatsgevonden niet goed bruikbaar meer.
Mocht u het Jaarboek nog niet hebben besteld dan kunt u dit alsnog doen door aan het Bureau van de generale synode, postbus 201, Leusden uw naam en adres op te geven met vermelding hoeveel exemplaren van het Jaarboek u wenst te ontvangen. Ook dient u te vermelden of u het Jaarboek via een boekhandel wenst te ontvangen of rechtstreeks van de uitgever.
De prijs van het Jaarboek, dat uitsluitend in geplastificeerde omslag leverbaar is, bedraagt ƒ 12,65. Bij toezending per post wordt dit bedrag verhoogd met de portokosten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 april 1977

Kerkinformatie | 32 Pagina's

Jaarboek 1977

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 april 1977

Kerkinformatie | 32 Pagina's

PDF Bekijken