Bekijk het origineel

Maar één novemberzitting!

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Maar één novemberzitting!

Wijziging agenda generale synode

1 minuut leestijd

De in het oktober-nummer aangekondigde agenda voor de tweede zittingsweek van de generale synode van Zwolle is op een aantal punten aangevuld, waarmee dan tevens de voor eind november geplande derde zitting is komen te vervallen. Het programma voor maandag 14 t/m vrijdag 18 november a.s. ziet er thans als volgt uit:
maandag: oecumene buifenland en nuancering censuur;
dinsdag: werkbegeleiding predikanten, archief, emigratie en bezwaarschriften tegen het P.CR.-besluit van de synode van Maastricht;
woensdag: gesprek over 'geslotenheid van de kerkelijke gemeente' (n.a.v. bezinningsnota evangelisatie), kerkordelijke zaken en de samenspreking met de kerk van Amsterdam n.a.v. het besluit in de zaak-Wiersinga;
donderdag: jeugd- en jongerenpastoraat, kerkelijke arbeid onder studerenden en art. 17 K.O. (emeritaat);
vrijdag: algemeen rapport 'financiën en organisatie' en begroting 1978. Ook nu geldt dat u de vergaderingen in 'De Blije Werelt' te Lunteren vanaf de publieke tribune kunt gadeslaan. Wilt u er vóór uw eventuele komst zeker van zijn of tussentijds de agenda niet gewijzigd is, dan kunt u de Informatiedienst bellen op nummer 033-43244 (toestel 126) en tijdens de zittingsweek via nummer 08388-2924.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 1 november 1977

Kerkinformatie | 32 Pagina's

Maar één novemberzitting!

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 1 november 1977

Kerkinformatie | 32 Pagina's

PDF Bekijken