Bekijk het origineel

Nieuwe uitgave kerkorde

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Nieuwe uitgave kerkorde

1 minuut leestijd

Bij Kok in Kampen is een complete nieuwe uitgave verschenen van de losbladige editie van de kerkorde, als tweede wijziging van de uitgave 1972. De nieuwe uitgave is bijgewerkt tot en met de desbetreffende besluiten van de generale synode van Maastricht 1975/1976.
Aan de kerkeraden is in de tweede helft van april een kosteloos exemplaar van de nieuwe uitgave toegezonden. De aandacht wordt erop gevestigd, dat dit exemplaar eigendom is van de kerkeraad en bij functiewijziging moet worden overgedragen.
Aan degenen die — tengevolge van aankoop van een vroegere editie van de kerkorde — bij de firma Kok genoteerd staan als "abonnee" op de periodiek verschijnende aanvullingen en wijzigingen, is de nieuwe uitgave in de tweede helft van april toegezonden met een nota voor het door hen verschuldigde bedrag.
De nieuwe uitgave kan via de boekhandel of rechtstreeks worden besteld bij de firma Kok in Kampen voor ƒ 27,50.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 mei 1978

Kerkinformatie | 32 Pagina's

Nieuwe uitgave kerkorde

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 mei 1978

Kerkinformatie | 32 Pagina's

PDF Bekijken