Bekijk het origineel

Alles over de Zomerconferentie 1978

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Alles over de Zomerconferentie 1978

2 minuten leestijd

De zomerconferentie, verleden maand gehouden, neemt in dit nummer de belangrijkste plaats in.

In de eerste plaats kunt u een uitvoerig verslag lezen, niet alleen van de conferentie zelf, maar ook van de voorbereidingen. Van verschillende kanten is daarom gevraagd, omdat er ideeën uit te halen zijn voor de presentatie van het diakonaat in de eigen gemeente - gemeente avond, gemeentezondag, gezamenlijke activiteiten na een dienst en dergelijke. Voorts treft u aan de volledige samenvatting van de conferentie, die ds. Van der Zee heeft gegeven. Verleden maand al hebben we een paar hoofdpunten aangestipt, maar er zijn meer behartenswaardige dingen gezegd. Wat de conferentie voor de deelnemers haft betekend, kunt u lezen in een tweetal spontane reacties.

’t Is ons overigens gebleken, dat menigeen in eigen omgeving uitvoerig over de conferentie heeft verteld of geschreven, bijvoorbeeld in sommige kerkbladen. We blijven sterk geïnteresseerd in uw ervaringen en meningen, ook al ligt de zomerconferentie al een tijdje achter ons.

”Samen beleid maken” gaat ondertussen voort. Op de GDR wordt hard gewerkt — beter gezegd: geschreven — aan de beleidsnota. Noteert u in ieder geval vast de volgende datum: 14 oktober, Wësterkerk, Amsterdam, algemene diakonale vergadering. Daar zal u hel resultaat worden aangeboden van ”Samen beleid maken”.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 juli 1978

Diakonia | 32 Pagina's

Alles over de Zomerconferentie 1978

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 juli 1978

Diakonia | 32 Pagina's

PDF Bekijken