Bekijk het origineel

Nieuwe uitgaven vanuit het Dienstencentrum

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Nieuwe uitgaven vanuit het Dienstencentrum

1 minuut leestijd

Samen tot uw dienst; waarover praten wij dit nieuwe werkseizoen? Aanvulling op de materiaalgids 1977/78 voor het seizoen 1978/79. Uitgave Toerustingscentrum/Centrale voor Vormingswerk-H.V.D., 1978, ƒ 1,50.
De gids 1977/1978, waarop deze brochure een aanvulling is en waarnaar steeds verwezen wordt, is nog verkrijgbaar a ƒ 2,50.

Landen en kerken in Oost-Europa; informatiemap ten behoeve van literatuurverspreiding in Oost-Europa.
Samengesteld door de adviseurs en leden van de Europacommissie van het ADB, de sectie internationale hulpverlening van de hervormde generale diakonale raad en de stichting oecumenische hulp aan kerken en vluchtelingen. Uitgave: Algemeen Diakonaal Bureau, herz. dr. 1978, 28 biz., ƒ 1,50.
Dit is het tweede nummer in de Oost-Europareeks. Een aantal pagina's is gewijd aan werelddiakonaat en hulpverlening in Oost-Europa. Verder biedt de brochure infonmatie, per land gegroepeerd.

Vakantiegangers die Oost-Europa gaan bezoeken worden geïnformeerd over de mogelijkheden van lectuurverspreiding en ontvangen adviezen voor reis en verblijf.

Samenspel tussen ouderlingen en diakenen. Uitgave: Algemeen Diakonaal Bureau, 1978, 32 bIz., ƒ 1,50. Dit is een themanummer van Het Diakonaat. De redacties van Het Diakonaat en het Ouderiingenblad besloten tot dit gemeenschappelijke themanummer, dat bedoeld is om het gesprek over samenwerking op gang te brengen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 juli 1978

Kerkinformatie | 24 Pagina's

Nieuwe uitgaven vanuit het Dienstencentrum

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 juli 1978

Kerkinformatie | 24 Pagina's

PDF Bekijken