Bekijk het origineel

Teken van leven

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Teken van leven

2 minuten leestijd

’Samen beleid maken’ heeft een nieuw diakonaal beleidsplan opgeleverd: Teken van leven. Het zal aan u als diakenen en andere betrokkenen worden gepresenteerd op de algemene diakonale vergadering, 14 oktober in de Westerkerk te Amsterdam.

De vergadering begint om 10 uur en wordt officieel geopend om half elf. Daarna vindt de presentatie plaats van de vijf thema’s van Teken van leven:

— Rekenschap

— Diaken en gemeente

— Diaken en samenleving

— Werelddiakonaat

— Wat doen we met ons geld.

Over de manier waarop dat gebeurt, willen we hier niet veel zeggen, behalve dan dat die verrassend en gevarieerd zal zijn.

De ruime lunch-pauze geeft gelegenheid voor ontmoeting, gesprek en informatie (boekentafels, stands).

In hel middag gedeelte draait alles om de vraag: hoe gaan we met het beleidsplan aan de gang? Diakenen uit verschillende hoeken van het land zullen proberen daar een antwoord op te geven. Als het goed is heeft u inmiddels een uitnodiging ontvangen. Zo niet, dan kunt u zich alsnog opgeven bij de GDR, Postbus 14100 in Utrecht. Deelnemers aan de vergadering krijgen tijdig de concept-tekst van het beleidsplan toegestuurd.

We hopen velen van u te ontmoeten op 14 oktober in Amsterdam op deze bijzondere bijeenkomst, die is georganiseerd in voortreffelijke samenwerking met de hervormde diakonie in de hoofdstad.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 september 1978

Diakonia | 32 Pagina's

Teken van leven

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 september 1978

Diakonia | 32 Pagina's

PDF Bekijken