Bekijk het origineel

Liedboek

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Liedboek

1 minuut leestijd

Tegelijk met het verschijnen van het Liedboek heeft de Prof. Van der Leeuw-stichting indertijd een set grammofoonplaten het licht doen zien: 'Zingt voor den Heer een nieuw gezang'. Die set, bestaande uit twaalf langspeelplaten, bedoelt instructie te geven over het Liedboek; daartoe zijn ongeveer de helft van de liederen uit dat boek door alleriei cantorijen in Nederiand en Vlaanderen voorgezongen en op de plaat vastgelegd.
De eerste oplaag van die doos met platen was al in vrij korte tijd uitverkocht, zodat veel mensen moesten worden teleurgesteld. Nu is er in opdracht van de Van der Leeuw-stichting een tweede persing vervaardigd; de wachtlijst met mensen die daarvoor belangstelling hadden is inmiddels afgewerkt en er resteert nu nog een bescheiden hoeveelheid van deze grammofoonplatenset. Wie belangstelling heeft moet 66 gulden overmaken op postgiro 36508, t.n.v. Prof. G. van der Leeuw-stichting, Postbus 9390, Amsterdam. Men krijgt dan de doos per post toegezonden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 februari 1979

Kerkinformatie | 24 Pagina's

Liedboek

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 februari 1979

Kerkinformatie | 24 Pagina's

PDF Bekijken