Bekijk het origineel

Vooraf aan dit nummer…

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Vooraf aan dit nummer…

2 minuten leestijd

Op de afgelopen Zomerconterentie in Noordwijkerhout is onder meer werving van diakonale medewerkers en diakenen aan de orde geweest. Min of meer toevallig komt dit onderwerp ook aan bod in deze Diakonia. Er wordt een lans gebroken voor eerlijke, uitvoerige voorlichting over het werk dat moet worden gedaan en gelegenheid om oprecht ja of nee te kunnen zeggen.

(Terzijde: op de Zomerconferentie komen we in het volgende nummer uitvoerig terug.)

In de tweede aflevering van ’Diakonaat een maatschappelijke dienstverlening’ geven we een uitvoerig overzicht van de verschillende werksoorten: voor dié hulp kan men dáár terecht.

Met het oog op de aanstaande collecte voor het werelddiakonaat (12 oktober) ook aandacht voor deze zaak. En dat op een bijzondere manier: we publiceren brieven die we uit Kampuchea (Cambodja) ontvingen van dokter Frits van der Hoeven, die daar vrijwillig naar toe is gegaan om te helpen.

Verder treft u vaste rubrieken aan, waarin veel praktische informatie is opgenomen, met name ’Boeken’ en de ’Kroniek’.

Veel leesplezier gewenst en inspiratie in uw diakonale werk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 september 1980

Diakonia | 28 Pagina's

Vooraf aan dit nummer…

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 september 1980

Diakonia | 28 Pagina's

PDF Bekijken