Bekijk het origineel

Themadagen van het Toerustingscentrum

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Themadagen van het Toerustingscentrum

1 minuut leestijd

datum en thema

25 oktober: de gemeente als hulpvrager

1 november: ik open de vergadering, maar dan . . .?

1 november: pastoraat en arbeidsvragen

1 5 en 29 november (een programma van twee dagen): de bijbel beleven

meer bijzonderheden

Een dag voor diakenen, evangelisatieouderlingen en leden van evangelisatiecommissies. Hebben wij als gemeente alleen maar iets te bieden aan de samenleving of kunnen wij ook hulp aanvaarden? Met dr. C. H. Koetsier en J. H. Voortman. Voor diakonievoorzitters met medewerking van M. G. van de Rovaart, stafmedewerker van het Algemeen Diakonaal Bureau. Over de wezenlijke vragen rond arbeid in het pastorale gesprek. Een dag voor ouderlingen, pastorale medewerkers en geïnteresseerde gemeenteleden, m.m.v. drs. P. C. Meijer, predikant voor kerk en bedrijfsleven. Thema voor gemeenteleden over omgang met de Bijbel m.m.v. en o.l.v. ds. H. J. Bavinck en mevr. G. M. R. Jonker, stafleden Toerustingscentrum.

Deze conferenties worden gehouden in het Toerustingscentrum. Burg. De Beaufortweg 18 te Leusden-C, en duren van 10.15-16.30 uur. De deelnemersprijs bedraagt f 19.00 Aanmelding bij: Toerustingscentrum, postbus 202. 3830 A E Leusden. teL 033-943244. toestel 123.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 oktober 1980

Kerkinformatie | 24 Pagina's

Themadagen van het Toerustingscentrum

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 oktober 1980

Kerkinformatie | 24 Pagina's

PDF Bekijken