Bekijk het origineel

Themadagen van het Toerustingscentrum

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Themadagen van het Toerustingscentrum

1 minuut leestijd

Zaterdag 4 februari - Horen, zien en . . .

Aan de hand van een project in Harderwijk zal worden nagegaan hoe de betrokkenheid van de gemeente bij wat er gebeurt in de plaatselijke samenleving kan worden bevorderd. Medewerking: betrokkenen bij het project uit Harderwijk en drs. J. B. G. Jonkers, stafmedewerker Evangelisatiecentrum. Deelname: leden van evangelisatiecommissies uit middelgrote plaatsen.

Zaterdag 18 februari -

Zending nu Over ontwikkelingen in de Derde wereld, die van invloed zijn op het beeld en het beleid van de zending in deze tijd. Medewerking: dr. P. N. Holtrop, Amsterdam. Deelname: leden van zendingscommissies.

Zaterdagen 18 februari en 3 maart -

Omzien naar elkaar Welke vormen van onderling pastoraat tussen gemeenteleden zijn er naast het individuele pastoraat via huisbezoek? Op twee (gecombineerde) zaterdagen willen we mogelijkheden hiervoor praktisch uitwerken. Medewerking: mevr. G. M. R. Jonker, stafmedewerker Toerustingscentrum, en ds. H. Kuyk, predikant in algemene dienst t.b.v. de sectie pastoraat. Deelname; kerkeraadsleden en pastorale medewerkers.

Bovenstaande themadagen worden (op zaterdag, van 10.15 tot 16.30 uur) gehouden in het Toerustingscentrum, Burg. de Beaufortweg 18, Leusden-C.

De deelnemersprijs bedraagt ƒ 22,00 (voor twee gecombineerde dagen ƒ 40,00) per persoon.

Aanmelding bij: Toerustingscentrum, postbus 202, 3830 AE Leusden, tel. 033-94^244, toestel 123.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 1 januari 1984

Kerkinformatie | 24 Pagina's

Themadagen van het Toerustingscentrum

Bekijk de hele uitgave van zondag 1 januari 1984

Kerkinformatie | 24 Pagina's

PDF Bekijken