Bekijk het origineel

Predikantswisselingen Samen op Weg-kerken

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Predikantswisselingen Samen op Weg-kerken

3 minuten leestijd

Nederlandse Hervormde Kerk

Beroepen:

te Baarn (bw), M.F. van Binnendijk te Vinkeveen; te Ens (Protestantse Gemeente De Zaaier), mw. R Cornelisse, kandidaat te Zuidwolde; te Cenemuiden (wijk 1), J. Ceene te Katwijk aan Zee; te Hattem (Stadswijk), A. Tromp te Rijnsburg; te Huizen (wijkgemeente Zenderkerk), C. van Goch te Ochten; te Krabbendijke, A.A.W. Boon te Schoonhoven; te Langerak, B.F Bakelaar, kandidaat te Utrecht; te Leerdam, H. Westerhout te Krimpen a/d IJssel; te Noordeloos, J.A. van der Velden te Ijsselmuiden- Grafhorst; te Oudwoude-Westergeest, mw C.j. Don te Delft; te Putten (Andreaskerk, 2e pred.plaats), R.J. Kranen te Nijkerkerveen; te Rekken, mw. A. van Waard-Pieterse, kandidate te Leiden; te Sassenheim, mw. A.A. Bosma te Bemmel; te Schoonrewoerd, C. van Wijk te Nieuwer ter Aa; te Steenwijk (wijk 2), R.J. Kranen te Nijkerkerveen; te Stolwijk (wijkgemeente 2), J.P.J. Voets te Arnemuiden; te Woubrugge, A. van der Ploeg te Werkendam; te Zuid-Beijerland, J.A. Schilt te Minnertsga.

Aangenomen:

naar (SoW gemeente) Biggekerke/ Meliskerke (parttime), J.W. Steenbergen, kandidaat te Nijmegen; naar Capelle a/d IJssel (SoW wijkgemeente Schollevaer) als missionair predikant, C.M. van Loon, kandidaat uit Capelle a/d IJssel; naar de Hervormde Bond voor de Inwendige Zending (IZB), als missionair predikant, M. van Duijn te De Bilt; naar Enschede, als geestelijk verzorger Medisch Spectrum Twente, mw A. Fuhrmann te Losser; naar Epe (Grote Kerk wijk 1), S. Zitman te Beverwijk/Heemskerk; naar Fijnaart/ Heijningen/ Standdaarbuiten, G.W. Piksen te Geesteren; naar Cenemuiden (wijk 2), M.A. Kuyt te Veen; naar Goutum ca. (SoW), R. Reitsma te Winschoten; naar Heerlen (Reformatorische Kerkgemeenschap), om werkzaam te zijn in de Verpleegklinieken Heerlen, mw A.A. de Fluiter te Heerlen; naar Joure ca., J.H. Hamoen te Drachten; naar Leiden (docent systematische theologie aan de Universiteit Leiden) G. van den Brink te Bilthoven; naar Okkenbroek (parttime), mw. J.C.A. Kruithof-Looije te Zwolle; naar Ommen, als geestelijk verzorger voor verzorgingshuis Oldenhaghen en verpleeghuis Het Zonnehuis, H. Dorgelo te Beilen; naar Piershil, IJ. Reehorst te Weisrijp; naar Reeuwijk (SoW), A.RU. Braakman te Markelo; naar Ridderkerk, als predikant voor bijzondere werkzaamheden ten dienste van 't Ronde Sant, mw. N. Hoeksel te Gouda; naar Tiendeveen-Nieuw-Balinge, H.G. van der Ziel, kandidaat uit Wilnis; naar Utrecht (docent bijbelse theologie) G. van Eek te Medelijn (Colombia).

Bedankt:

voor Alblasserdam (wijkgemeente 1), R.W. van Mourik te Huizen; voor Bodegraven (wijkgemeente 2), K. van Meijeren te Zwolle; voor Groot Ammers, R.W. de Koeijer te Giessendam-Neder-Hardinxveld; voor Huizen (wijkgem. Zenderkerk), A.C. Kortleve te Veenendaal; voor Oud-Beijerland, R.W. de Koeijer te Giessendam-Neder-Hardinxveld; voor Sprang, R Molenaar te Scherpenzeel; voor Wezep-Hattemerbroek (wijk 1), P.J. Teeuw te Veenendaal.

Beroepbaar:

mw. A. de Jong, Beijerland 1 3, 8302 NS Emmeloord; j.R Kromhout van der Meer, Rembrandtweg 59, 2981 CT Ridderkerk

Gereformeerde Kerken in Nederland

Beroepen:

te Roermond (SoW), G.R. Rinsma te Schagen; te Meppel, K. Stroop en mw RG. Groen te Assen (beiden parttime); te Zevenbergen (parttime), G.C. Flobbe te Halle.

Aangenomen:

naar Arnemuiden, H. Scholing te Cenemuiden; naar Barneveld (Bethelkerk), D. de Jong te Stiens; naar Breukeien, mw. A.j.j. Oprel te Lexmond; naar Kollum, Joh. Stander te Oudega (Sm.); naar Kootwijk, D.j. de Lange, emeritus predikant van Aalsmeer; naar Minnertsga (SoW; parttime), mw. A. Meindersma te St. Annaparochie; naar Naaldwijk, RI.C.Terpstra te Rijnsburg; naar Rotterdam/Hillegersberg/ Schiebroek (SoW), C. van den Dool te Wapenveld

Beroepbaar:

mw. RG.W. Hordijk-V.d. Zwaag, Westerdreef 60, 21 52 CS Nieuw Vennep

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 1 juli 2001

Kerkinformatie | 40 Pagina's

Predikantswisselingen Samen op Weg-kerken

Bekijk de hele uitgave van zondag 1 juli 2001

Kerkinformatie | 40 Pagina's

PDF Bekijken