Bekijk het origineel

Predikantswisselingen NHK

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Predikantswisselingen NHK

2 minuten leestijd

Beroepen:
te Alblasserdam (wijkgemeente 1, Dam), A.L. van Zwet te Hoevelaken; te Amsterdam (SoW-wijkgemeente RIvierenkerk), mw V.C. Lindenburg te Lith-Oijen en Tilburg; te Apeldoorn (buitengewone wijkgemeente Eben Haƫzer, 2e predikantsplaats), A. Baas te IJsselmulden; te Badhoevedorp/Lijnden (SoW-gemeente), mw N. van Doorn te Vuren; te Cenemuiden, J.R. Volk te Urk; te Haamstede, F.W. van IJsseldijk, kandidaat uit Geldermalsen; te Leerdam (wijk West), K. van Meijeren te Zwolle; te Leiden (Marewijk gemeente), C.N. van Dis te Vreeswijk; te Moerkapelle, H. Westerhout te Krimpen aan de IJssel; te Strijen, toezegging, S. van den Oever te Sliedrecht; te Veen, J. van Dijk te Ridderkerk; te Zevenhuizen (ZH), C. Haasnoot te Zwijndrecht; te Zwammerdam, A. van Duinen te Reitsum.

Aangenomen:
naar Amsterdam, als predikant bijzondere werkzaamheden voor zorginstelling 'de kleine Johannes, mw E.C. Cazemier te Alkmaar; naar Dinteloord, J.H. Adriaanse te Otterlo; naar Hasselt (deelgemeente 'De Baak', P.A. van EIten te EIburg; naar Huizen (SoW-wijkgemeente Oostermeent), J. Borst te Hippolytushoef; naar Montfoort (gemeente 'De Spreng'/parttime), mw M.A. Verstoep, kandidaat uit Ijsselstein; naar Muiden (SoW-gemeente), J.M.F Bellwinkel te Beverwijk; naar Zwolle (Emmauskerkgemeente), K. de Graaf te Kallenkote.

Bedankt:
voor Arnemuiden,J. Geene te Katwijk aan Zee; voor Baarn (wijkgemeente Calvijnkerk), A. Baas te IJsselmulden; voor Barneveld (wijk 2), H. Westerhout te Krimpen a/d Ijssel; voor Ginneken, G.J. Smit te Middelburg; voor Nijkerk (buitengewone wijkgemeente), C.H. Bax te Ede.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 1 januari 2002

Kerkinformatie | 32 Pagina's

Predikantswisselingen NHK

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 1 januari 2002

Kerkinformatie | 32 Pagina's

PDF Bekijken