Bekijk het origineel

Herstelling

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Herstelling

1 minuut leestijd

Het heeft naar wij menen weinig zin om steeds alle drukfouten (die wij betreuren maar niet kunnen vermijden) te rectificeren.

Een uitzondering maken wij voor een storende fout in het artikel „De wankele zuil en de rots van Petrus" voorkomend in de 2e kolom van bladzijde 2 van het februarinummer P.N. Er staat: „Inmiddels gaat de verroomsing van Nederland en van Verenigd Europa rustig voort, maar men is voorzichtiger dan in de tijd van het Mandement. In 1954 sprak Rome openlijk uit, dat de R.K. beginselen in de Nederlandse wetgeving ingevoegd moesten worden en men begon vast het canonieke recht toe te passen in strijd met de Nederlandse wet".

In plaats van „Rome" is hier echter de bekende voormalige KVP-leider Romme bedoeld, zij het ook dat hij terzake als spreekbuis van Rome fungeerde... .

In hetzelfde artikel blz. 3, eerste kolom, regel 4 van onderen staat: aanvaard. Hier gelieve men te lezen: aanvaard heeft.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 maart 1972

Protestants Nederland | 12 Pagina's

Herstelling

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 maart 1972

Protestants Nederland | 12 Pagina's

PDF Bekijken