Bekijk het origineel

Verkeersinformatie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Verkeersinformatie

2 minuten leestijd

De belangrijkste werkzaamheden op het Nederlandse wegennet naar een opgave van rijkspolitie en ANWB.

Leiden - Alphen a/d Rijn

In de gemeente Zoeterwoude zijn werkzaamheden waarbij de helft van de rijbaanbreedte voor het verkeer is afgesloten. Het verkeer wordt geregeld door middel van verkeerslichten. Er gelden: een snelheidsbeperking van 90, 70 en 50 km/u., een inhaalverbod en een stopverbod. Geldig van maandag tot en met vrijdag, dagelijks van 07.00 tot 16.00 uur. Het doorgaande verkeer tussen Utrecht en Leiden wordt geadviseerd tijdens de werkuren gebruik te maken van de autosnelwegen Utrecht Den Haag en Den Haag - Amsterdam. Deze omleidingsroute is door richtingsborden aangegeven.

Utrecht - Arnhem

Tussen Veenendaal en Ede worden reconstruotiewerkzaamheden uitgevoerd. Het verkeer in de richting Utrecht beschikt over twee rijstroken op de eigen rijbaan. Het verkeer in de richting Arnhem beschikt over één rijstrook op de eigen rijbaan en één rijstrook op de andere rijbaan via een doorsteek in de middenberm. Vrachtauto's, autobussen en personenauto's met caravan mogen, gezien in hun rijrichting slechts gebruik maken van de rechts gelegen rijstrook. Er geldt een snelheidsbeperking tot 70 km/u. De toerit Veenendaal in de richting Arnhem en de afrit Ede vanuit de richting Utrecht zijn afgesloten. Het werkvak is 7 kilometer lang.

Amsterdam - Utrecht

Tussen Breukelen en Maarssen worden reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd. Het verkeer in de richting Amsterdam beschikt over twee rijstroken op de eigen rijbaan. Het verkeer in de richting Utrecht beschikt over één rijstrook op de eigen rijbaan en één rijstrook op de andere rijbaan via een doorsteek in de middenberm. Vrachtauto's, autobussen en personenauto's met caravan mogen gezien hun rijrichting, slechts gebruik maken van de rechts gelegen rijstrook. Er geldt een snelheidsbeperking tot 70 km/u,

Amsterdam - Hoevelaken

I.v.m. reconstructiewerkzaamheden op de rijksweg 1 in de gemeente Muiden wordt het verkeer komende uit de richting Bussum naar de andere rijbaan gebracht met twee rijstroken door middel van een doorsteek in de middenberm. Over een afstand van ongeveer 2 km blijft dit verkeer de andeze rijbaan volgen, waarna het d.m.v. een doorsteek naar zijn eigen rijbaan terugkeert. Er geldt een inhaalverbod voor vrachtauto's, alsmede een snelheidsbeperking van 70 km/u. Tijdens de spitsuren wordt hier filevorming en vertraging verwacht. Deze rijbaanverlegging duurt van ongeveer 29 juli 1971 tot september 1971. 

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 juli 1971

Reformatorisch Dagblad | 6 Pagina's

Verkeersinformatie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 juli 1971

Reformatorisch Dagblad | 6 Pagina's

PDF Bekijken