Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Yoghurt in poedervorm

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Yoghurt in poedervorm

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

Naar verluidt hebben vier Bulgaarse deskundigen een nieuwe methode ontwikkeld voor de produktie van Bulgaarse yoghurt in poedervorm. Hiervoor werden cultures van Lactobacteruim-Bulgaricum en Streptococcus Thermophilus gebruikt. De gedroogde yoghurt bestaat uit een wit poeder en bevat 95,4 pet. droge bestanddelen, t.w. 28.8 pet. proteïnen, 4,8 pet. albumine, 38.9 pet. lactose, 15,1 pet. plantaardige vetten, 6 pet. melkzuur, 0,4 pet .stikstof en 1,09 pet. calcium. In goed afgesloten verpakking kan de poeder bij normale temperatuur worden bewaard.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 oktober 1971

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Yoghurt in poedervorm

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 oktober 1971

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's