Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Yoghurt in poedervorm
Naar verluidt hebben vier Bulgaarse deskundigen een nieuwe methode ontwikkeld voor de produktie van Bulgaarse yoghurt in poedervorm. Hiervoor werden cultures van Lactobacteruim-Bulgaricum en Streptococcus Thermophilus gebruikt. De gedroogde yoghurt bestaat uit een wit poeder en bevat 95,4 pet. droge bestanddelen, t.w. 28.8 pet. proteïnen, 4,8 pet. albumine, 38.9 pet. lactose, 15,1 pet. plantaardige vetten, 6 pet. melkzuur, 0,4 pet .stikstof en 1,09 pet. calcium. In goed afgesloten verpakking kan de poeder bij normale temperatuur worden bewaard.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 16 oktober 1971
Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 16 oktober 1971
Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's