Bekijk het origineel

Verkeersdoden in het weekend

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Verkeersdoden in het weekend

2 minuten leestijd

Bij een verkeersongeluk in Lichtenvoorde is de 22-jarige H. J. A. Olijslager uit deze plaats om het leven gekomen.

Het slachtoffer verleende met zijn auto op een kruispunt geen voorrang aan een andere personenauto, waardoor een botsing ontstond. De heer Olijslager werd op slag gedood. De bestuurder van de andere auto liep lichte verwondingen op.

Een auto-ongeluk op de Amstelveenseweg in Amsterdam heeft het leven gekost aan de 29-jarige J. G. van der Sluys uit de hoofdstad. Het slachtoffer werd door een achteropkomende wagen In zijn flank gereden, nadat hij door onbekende oorzaak met zijn auto was geslipt en dwars over de weg was komen te staan. De man was op slag dood.

De 17-jarige bromfietser J. Kamst uit IJmuiden is in zijn woonplaats bij een verkeersongeval om het leven gekomen. De jongen reed op zijn bromfiets volgens de politie met hoge snelheid tegen een geparkeerd staande personenauto. Het slachtoffer was op slag dood.

De 65-jarige mevrouw M. BonnetScholten uit Den Haag is zaterdag in een verpleegtehuis overleden aan de gevolgen van een verkeersongeluk. Zij werd op 4 november jl. bij het oversteken aangereden.

De 53-jarige mevrouw Ph. Lambi^echts-Camphens uit Bergen op Zoom is in een ziekenhuis overleden aan de verwondingen opgelopen bij een verkeersongeluk. Op 9 februari was zij in Bergen op Zoom onder een achterwiel van een achteruitrijdende bus terechtgekomen.

Op de rijksweg Nijmegen-Venlo in de Limburgse gemeente Bergen is een personenauto door onbekende oorzaak op de linker helft van de weg geraakt, via de berm reed de wagen tegen een boom. De bestuurder, de 22-jarige H. P. J. E. uit Bergen moest naar een ziekenhuis in Venlo worden overgebracht, waar hij kort na aankomst is overleden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 februari 1972

Reformatorisch Dagblad | 6 Pagina's

Verkeersdoden in het weekend

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 februari 1972

Reformatorisch Dagblad | 6 Pagina's

PDF Bekijken