Bekijk het origineel

Vooruitgang Centr. Beheer Leven N.V.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vooruitgang Centr. Beheer Leven N.V.

2 minuten leestijd

APELDOORN —) „De konklusie In het vorige jaarverslag, dat wij de eerste resultaten een goede basis achtten voor de verdere uitbouw van de nieuwe maatschappij, zien wij bevestigd in de groei van de portefeuille in 1971". Aldus de direktie van C. B. Leven NV in de jaarverslaggeving over 1971. C. B. Leven N.V. behoort tot de Centraal Beheer Groep en is opgericht in 1970.

Bij vergelijking van de resultaten over het vorige jaar met die over 1970 dient in aanmerking te worden genomen dat de uitkomsten over 1970 betrekking hadden op een periode van zeven maanden.

De netto produktie beliep in het verslagjaar ƒ 102 miljoen, tegenover ƒ 27,6 miljoen in 1970. Het verzekerd bedrag kwam ultimo 1971 -uit op ƒ 129,7 miljoen. Hiervan is verreweg het grootste deel, nl. ƒ 99,4 miljoen, gesloten in de kapitaalsfeer.

Het premie-inkomen steeg van ruim ƒ 1 miljoen in 1970 naar meer dan ƒ 5.5 miljoen in 1971. Aan rente- en administratiekorting is ca. ƒ 1,2 miljoen verleend. Dat is ruim 21 pet van het premiebedrag. AUDET

De prioriteit (Stichting Trust Audet) zal aan de jaarvergadering van de KV Audet (associatie van uitgevers van dagbladen en tijdschriften) op 29 juni voorstellen de directie van Audet, die thans gevoerd wordt door drs. A. A. V. Tummers, uit te breiden. Voorgesteld wordt drs. A. A. J. W. Thijssen tot directeur te benoemen.

Drs. Thyssen (48) is thans directeur van Verzinkerlj Mook NV te Mook en commissa'rls'-V'arf dè N^^ •'Uitgeversmaï'lschappij de Gelderlander in Nijmegen, een der werkmaatschappijen van Audet. , mONTINEX-KOUTSTRAAL

Montinex Koutstaal NV te Ridderkerk, een bedrijf met 180 personeelsleden zal 25 man ontslaan werkzaam in de administratie en onderhoudsdienst. Onder hen zijn twee van de drie directeuren. Het bedrijf is een onderdeel van de Billiton-Shell groep.

De ontslagen zijn een gevolg van het uitblijven van de verwachte groei, zo verklaarde de directie. Met de vakbonden wordt overleg gepleegd over een sociaal plan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 3 juni 1972

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Vooruitgang Centr. Beheer Leven N.V.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 3 juni 1972

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken