Bekijk het origineel

Vakantie in Duitsland

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vakantie in Duitsland

1 minuut leestijd

Het komend weekend zullen in de Westduitse deelstaat Nord Rhein-Westfalen de collectieve vakanties beginnen. Mogelijk zal dit consequenties hebben voor een aantal Nederlandse wegen, met name de route Bergh-ArnhemUtreeht.

Bovendien wordt aanstaande zaterdag de TT te Assen verreden. In de nacht van vrijdag op zaterdag en zaterdagmorgen moet op de routes naar de Drentse hoofdstad op extra drukte worden gerekend. Naar verwachting zal de afvoer van de ongeveer 120.000 bezoekers zaterdag in de namiddag geen al te grote problen\en opleveren.

Bij de aanvoer van bezoekers wordt op diverse punten in Drente het verkeer omgeleid.

Het doorgaande verkeer wordt geadviseerd, van 's morgens zes tot tien uur, de aanvoerroutes te mijden, om verwijzing naar de parkeerterreinen te voorkomen.

Bij de afvoer 's avonds wordt het verkeer uit Meppel in de richting Assen omgeleid via Frederiksoord.

Het verkeer van Raalte en Hoogeveen naar Assen wordt omgeleid langs een aangegeven route.

Men wordt verzocht de route-aanwijzingen op te volgen ook indien men meent hierdoor niet op de gebruikelijke wijze zijn bestemming te bereiken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 24 juni 1972

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Vakantie in Duitsland

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 24 juni 1972

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken