Bekijk het origineel

Belgische reisbureaus actief in Nederland

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Belgische reisbureaus actief in Nederland

SUNAIR OPEREERT VANAF VLIEGVELD BRUSSEL

2 minuten leestijd

VUGHT — Opnieuw gaat een Belgische reisorganisatie haar activiteiten uitbreiden tot Nederland.

Na Air Succes uit Luik, dat al geruime tijd vanuit Beek opereert en zo'n zevenduizend Nederlanders per jaar zou vervoeren, heeft zich nu ook Sunair aangediend.

Deze grootste touroperator van België bezit sinds januari een vestiging in Vught en hoopt in 1973 op 25.000 Nederlandse klanten.

BRUSSEL

In dat jaar zal met vliegtuigen van Transavia en Air Spain worden gevlogen vanaf Schiphol en het vliegveld Beek. De reizen uit het (inmidels uitgekomen en ook in ons land verkrijgbare) winterprogramma worden echter alle nog vanuit Brussel gemaékt, ook de snippertripjes. Deze beginnen in oktober en kosten minstens 138 gulden voor vier dagen uit en thuis.

Directeur H. L. W, R. Behrens, die in Nederland de leiding heeft van Sunair, hoopt deze korte vluchten op den duur ook vanuit Nederland te mogen maken, ,.maar de kans dat voor dit soort vluchten hier weer toestemming wordt gegeven is niet groot".

ANVR

Sunair is volgens hem van plan lid te worden van de algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureaus (ANVR). „Al onze reizen worden immers verkocht door agenten en niet door ons ?elf".

Directeur drs. G. Coevreur van de ANVR, die de komst van alweer een touroperator niet toejuicht — „we hebben er al zoveel" — heeft aan de andere kant geen bedenkingen tegen de Belgische maatschappij. „Sunair heeft een goede naam".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 juli 1972

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Belgische reisbureaus actief in Nederland

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 juli 1972

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken