Bekijk het origineel

JEUGDRUBRIEK

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

JEUGDRUBRIEK

1 minuut leestijd

Dat dreigde weer even mis te lopen, nietwaar? Er was weer weinig plaats voor de raadsels en briefjes enz. Maar op het laatste ogenblik kwam alles toch nog weer goed. Mag ik jullie er nog even aan herinneren dat de antwoorden der raadsels nu opgestuurd moeten •worden? Niet lang er mee wachten en tevens bericht ik jullie dat men bij de krant in Apeldoorn liever heeft dat we de prijswinnaars in één keer vermelden en niet iedere week wat. Dus even geduld en dan zal de lijst wel volgen. Maar wie nu erg laat instuurt, komt pas een maand later aan de beurt.

Tot mijn grote spijt moet ik jullie Iwrichten dat de briefjes over mei niet meer geplaatst kunnen worden. Die heb ik allemaal gelezen, maar er is geen plaats voor in de krant. Volgende keer beter. maar dat er veel goede antwoorden opgestuurd worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 juli 1972

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

JEUGDRUBRIEK

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 juli 1972

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken