Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Bestemming van de visproduktie

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Bestemming van de visproduktie

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Ongeveer 43 miljoen ton of 62 procent van de wereldvisproduktie van 69,3 miljoen ton werd in 1970 direct bestemd voor menselijke consumptie in de vorm van verse, bevroren of bewerkte vis en visconserven. Vergeleken bij 1969 betekent dit een daling van twee procent, terwijl het aandeel van de industriële verwerking en wel in de eerste plaats tot vismeel op overeenkomstige wijze steeg.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 mei 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Bestemming van de visproduktie

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 12 mei 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's