Bekijk het origineel

Extra veemarkt- dag voor Utrecht

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Extra veemarkt- dag voor Utrecht

1 minuut leestijd

89,20 Bank- krediet- en verzekeringsw.

De Kroon heeft een ruim drie jaar geleden genomen raadsbesluit van de gemeente Utrecht om de veemarkt ook op dinsdag open te stellen goedgekeurd. Dit betekent dat de Utrechtse veemarkt vanaf 1 januari 1974 iedere week op maandag, dinsdag en donderdag geopend zal zyn.

Als reactie op het besluit van de Rotterdamse gemeenteraad de veemarkt aldaar op te heffen, besloot Utrecht zfln veemarkt ook op dinsdag open te stellen. Met de openstelling op dinsdag kan Utrecht alle aanvoer uit Rotterdam verwerken, aldus bericht de Utrechtse voorlichtingsdienst.

Ook andere veemarkt-gemeenten hebben gtracht de Rotterdamse aanvoer naar zich toe te trekken. Zo hebben Den Bosch, Leeuwarden, Leiden en Zwolle eveneens aan de Kroon toestemming gevraagd op maandag en dinsdag veemarkt te mogen houden.

De Utrechtse veemarkt is modern geoutilleerd en geheel overdekt. De gebouwen, die in 1971 in gebruik zijn genomen, bieden voldoende ruimte om de gehele Rotterdamse aanvoer op te vangen zonder dat daarvoor aanvullende investeringen noodzakelijk zön, aldus de gemeente. 90,00a 90,35 85,50 86,50 93,00 95,00 94,50 96,60 93,00 93,00

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 15 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Extra veemarkt- dag voor Utrecht

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 15 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken