Bekijk het origineel

Ambtelijke top

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Ambtelijke top

1 minuut leestijd

Wat de ambtelijke top van het ministerie van defensie betreft zal minister Vredeling overgaan tot instelling van nieuwe functies van chef van de defensiestaf en drie directeuren-generaal, resp. personeel, materieel en economie en financiën. De chef defensiestaf zal de plaats moeten innnemen van voorzitter van het „comité verenigde chefs van staven". De nieuwe directeuren-generaal worden belast met de behartiging van de men elkaar samenhangende en verhelijkbare elementen in de tot dusver afzonderlijk van elkaar uitgeoefende personeels-, materieels- en financiële functies. De chef defensiestaf zal de politieke leiding van het ministerie (minister en .staatssecretarissen) moeten adviseren en voor de uitvoering van zijn taak zal hij aanwijzingen kunnen geven aan de chefs van staven va nde krijgsmachtonderdelen .

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 18 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Ambtelijke top

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 18 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken