Bekijk het origineel

Auto's goedkoper

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Auto's goedkoper

2 minuten leestijd

Ten gevolge van de revaluatie van de gulden heeft Chrysler Nederland de prijzen van haar Simoa en SlmcaChrysler modellen met 2,3 tot 2,7 procent verlaagd; een en ander geschiedt met terugwerkende kracht tot 17 september 1973. De prijs van de Simca 1000 LS bedraagt nu ƒ6,343,- en die van de Simca 1100 LS ƒ 7.999,-. Van de Simca 1301 Special is de prijs verlaagd tot ƒ 9.757,-, terwijl de Chrysler 160 nu 11.123 gulden kost. De prijs van de Chrysler 2 Litres tenslotte is gedaald tot ƒ 13.616,-. Eveneens zullen prijsverlagingen worden doorgevoerd voor de Engelse Sunbeam modellen en de Amerilcaanse Chrysler, Dodge en Plymouth modellen.

De ver- en nieuwbouw van ons nieuwe pand aan: de Stationsstraat te Apeldoorn vordert gestaag. We zitten 'm de laatste fase van afwerking, zoals schilderwerk, aankleding enz. Op dit moment nemen we aan, dat de verhuizing in DV het laatst van oktober a.s. kan plaatshebben. Ter zijner tijd wordt U hierover nog wel nader geïnformeerd. Tot nu toe heeft de giftenactie via de Stichting Reformatorisch Publikatie voor dk nieuwe pand bijna een ton opgebracht. Een welkome aanvulling voor deze grote uitgavenpost. Een en ander toont de grote aanhankelijkheid, trouw en het meeleven van onze j abonnees. Het blijkt, dat ondanks I alle verscheidenheid, die er is, toch f ook nu weer «en eenheid openbaar •komt, die in onze doakere en moeilijke lijden weldadig en hartverwarmend aandoet. Nogmaals zeggen we alle gevers en geefsters har telijk dank.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 25 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Auto's goedkoper

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 25 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken