Bekijk het origineel

ZAND

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

ZAND

1 minuut leestijd

Burgemeester Wegstapel vond dat er naast een goed openbaar vervoer ook een goed hoofdwegennet moet komen. Hij achtte aanleg van een tweede wegverbinding naar Den Haag dringend noodzakelijk. De burgemeester had gelezen, dat één van de belemmerende factoren voor de aanleg van de tweede wegverbinding was het ontbreken van de benodigde hoeveelheid zand. Maar dat loste hij al op: „Ik kan u de verheugende mededeling doen, dat wij u, minister Westerterp van verkeer en waterstaat, een miljoen kubieke meter zand kunnen leveren. U kunt het morgen ophalen als u wilt. Wij kunnen u nog meer leveren ook", en daarmede nam (burgemeester Wegstapel dat bezwaar weg. bewijs hiervan had hij een schep zand meegebracht. Na afloop van zijn toespraak bood hij deze aan, aan de minister van verkeer en waterstaat. Het staat niet vast of dit werkelijk een schep van die miljoen kubieke meter was.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 27 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

ZAND

Bekijk de hele uitgave van donderdag 27 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken