Bekijk het origineel

GOLV-secties vergaderen in Gouda

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

GOLV-secties vergaderen in Gouda

2 minuten leestijd

Op maandag 15 oktober a.s. zullen beide afdelingen van de Gereformeerde Onderwijzers- en Lerarenvereniging (GOLV) hun sectie-vergaderingen houden in de scholengemeenschap „De Driestar" aan de Ronsseweg te Gouda. De ochtendbijeenkomsten beginnen beide om 10.00 uur.

De sectie voortgezet onderwijs (VO) kan 's ochtends luisteren naar een referaat van de heer C. Houweling, voorheen leraar pedagogiek aan „De Driestar", thans medewerker van het Christelijk pedagogisch studiecentrum te Hoevelaken. Hij houdt een inleiding over de huidige verhouding tussen lager beroepsonderwijs en MAVO, toegespitst op de toekomstige middenschool. Hierna volgt groeps- en plenaire discussie van het referaat. Na de middag komt de afdeling V.O. in vaksecties bijeen.
De sectie kleuter- en basisonderwijs (KBO) krijgt van een inspectrice van het kleuteronderwijs 's ochtends het een en ander te horen over de integratie van kleuter- en basisonderwijs, terwijl in de middagbijeenkomst, die om ongeveer 14.00 uur begint didactische voorlichting zal worden verstrekt over het kleuteronderwijs.
Ook belangstellende niet-leden van de GOLV worden uitgenodigd deze vergaderingen bij te wonen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

GOLV-secties vergaderen in Gouda

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken