Bekijk het origineel

LIEVER • STANK

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

LIEVER • STANK

1 minuut leestijd

Omangs is er in de pers sprake geweest van een ondraaglijke stankverspreiding, overlast van vliegen en maden, veroorzaakt door het noodabbatoir, gelegen aan Slikkot te Poortvliet. De oorzaak was voornamelijk het slordig opslaan van vleesafval door slagers uit alle zeven kernen. De laatste tijd was hier echter verbetering in gekomen. Toen echter enkele omwonenden vernamen, dat er een hinderwetvergunning was aangevraagd en dat er bovendien sprake van was om ook visafval in het betreffende abbatoir op te slaan, wilden deze personen wel eens weten waar ze aan toe waren. Men besloot daarom om op dinsdag 2 okt. j.l. op het gemeentehuis te St. Maartensdijk de hinderwetzitting bij te wonen, om hun bezwaren kenbaar te maken. Op deze zitting in het gemeentehuis verscheen echter niemand; deze personen weten misschien ondertu.ssen al waar ze aan toe zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

LIEVER • STANK

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken