Bekijk het origineel

Begrafenis verpleegster

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Begrafenis verpleegster

RIJNSATERSWOUDE

1 minuut leestijd

RIJKSATERWOUDE — Onder grote belangstelling is dinsdagmiddag het stoffelijik overschot van de 2U-;'3riige verpleegster Pleuni Bu!k, die co 4 oktober jl. verongeukte, cp de A"gemene begraafplaats te Rijnsaterwcude teraaraebesteld.

Aan de begrafenis ging een rouwdienst vcoraf in de Hervormde kerk, welke geleid werd door de plastselijke prediikant ds. Oostenburg. Na het lezen van Jesaja 55 en Lucas 13: 1 tot en met 5, sprak de deminee naar aan'eidlng van het 8e en 9e vérs van Jesaja 55. Hij stond in het bijzonder stil bij de ondoongrondelijkheid van des Heeren wegen. „Wij mensen", zo zei de predikant, „zijn zo geneigd te zeggen: „Waarom O Gqd, moest dit ou geschieden?", maar de Heere zelf heeft hier het antwoord op als Hij zegt: „Mijne gedachten zijn niet ulieder gedachten en uwe wegen • zijn niet Mijne wegen", spceekt de Heere."

De predikant liet cp verzoek van de vader, de aanwezigen zingen het tweede en achtste vers van Psalm 25. .

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 10 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Begrafenis verpleegster

Bekijk de hele uitgave van woensdag 10 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken