Bekijk het origineel

Afhankelijke verkeerslichten

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Afhankelijke verkeerslichten

1 minuut leestijd

, De provincie Gelderland heeft het plan op de kruising van de wesen f 112 (Rijksweg Culemborg-Tuill en S 105 (Wadenoyen-Leerdam) te Geldermalsen, een verkeersafhankeliike verkeerslichteninstallatip in gebruik te namen. Dat zal naar alle waarschijnlijkheid geschieden op een van de laatste weken van oktober. Het beheer en hel onderhoud ervan zullen in handen zijn van de Provinciale Waterstaat in Gelderland. Veelal bliikt. dat diverse weeEebruikers onvoldoende bekend zijn met de medewerking van een installatie, welke verkeersafhankelijkheid is.

Verkeersafhankeliik wil zessen, oat zowel de volgorde van de verschillende richtingen als de lengte van de eroentijd steeds wordt aangeoast aan net verkeersaanbod Om dit te bewerlcstelUeen, moeten (ie weggebruikers zich op een dergelijk krui.spunt ..nielden" om alle beschikbare tijd zo goed mogelijk te verdelen. Als er dus vanuit een beoaalde rifhting B.v. maar éénmaal per uur één auto ..zich meldt" zal er alleen maar voor die ene auto groen worden eeaeveii.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 15 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Afhankelijke verkeerslichten

Bekijk de hele uitgave van maandag 15 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken