Bekijk het origineel

Druk bezochte NZR-dagen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Druk bezochte NZR-dagen

2 minuten leestijd

De najaarszendingsdagen van de Nederlandse Zendingsraad (NZR) in oktober blijken in toenemende mate belangstelling te trekken. Op de bijeenkomst van vorige week zaterdag (6 okt.) in Hoogeveen kwamen omstreeks 500 bezoekers tegen 400 het jaar daarvoor en terwijl een dichte mist nog velen thuis hield.

De sfeer was uitstekend en er was veel belangstelling en waardering voor de programma-onderdelen zoals die bijv. ook voor „Utrecht" op de agenda staan: hoofdthema „Vrijheid in Afrika"; voorlichting door ds. R. J. v.d. Veen over „De kerken in Afrika in het licht van (de zendingsconferentie in) Bangkok", gesprek met verlofgangers, informatie over „Familieleven in Afrika" en een veelzijdige multi-dia-show „Met het oog op Afrika".

Ook op de bijeenkomst van vandaag in Etten-Leur, waar plaats is voor 450 deelnemers, zal het gezien de tot nu toe al bekende belangstelling, vol zijn. Wie wil kan alsnog terecht op de meer centrale dag, op zaterdag 20 oktober van 10.30 tot 16.30 uur in het Jaarbeurscongrescentrum te Utrecht. De toegang is vrij.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 15 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Druk bezochte NZR-dagen

Bekijk de hele uitgave van maandag 15 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken