Bekijk het origineel

VERZET

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

VERZET

1 minuut leestijd

Libanon zal zich verzetten tegen een doortocht van Israëlische troepen over zijn grondgebied en tegen iedere vorm van agressi'e door Israël tegen' Syrië en Libanon. Dit zei zaterdag de Libanese premier, Takieddin Solh, op een persconferentie in Beiroet. De premier zei dat de ziekenhuizen van Bekaa. bij de Syrische grens, en van Beiroet ter beechikking van de Syrische gewonden ïijn gesteld. Een aantal med'ische teams en een grote hoeveelheid medicar.ienten ziijn verder naar Syrië gezonden, aldus Solh.

Tn de resolutie werd tevens het feit veroordeeld dat Zuid-Afrika in hel verleden steeds heeft geweigerd gehoor te geven aan soortgelijke verzoeken van de Algeme Vergadering en van de Veiligheidsraad. Nederland was één van de landen die de resolutie hadden ondertekend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 15 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

VERZET

Bekijk de hele uitgave van maandag 15 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken