Bekijk het origineel

Man bedreigt agenten

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Man bedreigt agenten

1 minuut leestijd

De Rotterdamse politie heeft zondagavond de 28-jarige expeditieknecht H. van de M. uit de Maasstad gearresteerd wegens bedreiging van twee politieagenten. Op het bureau Slinge had de man een brigadier met een zakkenhaak bedreigd, nadat de politieman had geweigerd de bromfiets van de expeditieknecht terug te geven die eerder in beslag was genomen. Na dit incident vluchtte de man in zijn auto. Een patrouillewagen zette de achtervolging in en probeerde van de M. op de Oldengaarde tot stoppen te dwingen. De expeditieknecht negeerde het stopteken en reed met grote snelheid door. De mannen van de patrouillewagen zagen even later hoe van de M. op de Zuiderparkweg op een agent inreed die daar het verkeer stond te regelen. De politieman kon de auto net op tijd ontwijken. In de Klaverstraat wisten de achtervolgende politiemannen de expeditieknecht ten slotte klem te rijden en te arresteren.

De stichting behartigt de belangen van 665.000 leden. In de provincie Zuid-Holland werken nog 230 plaatselijke kruisvereniginen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 16 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Man bedreigt agenten

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 16 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken