Bekijk het origineel

Utrecht wil ?warte Water dempen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Utrecht wil ?warte Water dempen

1 minuut leestijd

UTRECHT — B en W van Utrecht willen het Zwarte Water in Utrecht gaan dempen. Ue gemeenteraad krijgt op 1 november een daartoe strekkend voorstel te behandelen, hoewel nog nlel vaststaat wanneer de demping een teil zal zijn en hoe het werk moet worden gefinancierd.

IDit Is vrljdiag coor de Utrechtse werhouder mr. H. J. Zeevalking meegedeeld aan «;n vertesenwoordiiglng van de actiegroep die al geruime tijd on ctemipinig van het Zwarte Water aai.dniingt. Het Zwarte Water is een emsug vervuild stroompje In een aan vewtroiitimg blootstaand de«l van de Vogelenbuurt in Utrecht. De laatste tijd is aan het verlangen van de buurtbewonerj» belt water te dempen vla harde actie-., een wat grimmiger karakter gegeveit Zo ging men niet akkoord met de toizegging van B en W djat met een definitieve beslissing over demping zou worden gewacnt totaai volgend jaar hei. struotuuinplan voor de Utrechtse binnenstad vian kracni wordt, en rnu tr volstaan met voorlopige maatregeiej

De beslissing is overigens niet una niera door Burgemeester en Wethouders genoemd. Na uitvoerige debatteii binnen dit bestuurscollege Week vandaag echter een meerderheid voor demping op zo kort mogeli.jke termijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 20 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Utrecht wil ?warte Water dempen

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 20 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken