Bekijk het origineel

Marina voor Den Helder

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Marina voor Den Helder

1 minuut leestijd

Boatex Limited uit het Engelse Brighton zal een onderneming in Amsterdam vestigen — Boatex International — in verband met de uitvoering van het contract voor de ontwikkeling van een marina in Den Helder ter waarde van 8 miljoen pond sterling. De marina, d'ie in het centrum van Den Helder zal worden aangelegd, zal bestaan uit een complex van vierhonderd huizen, flats, een aantal'winkels, twee restaurants, een motel, een Ï3ngelse pub, een scheepswerf met achthonderd aanlegplaatsen, een jachtclub en een grote overdekte recreatieruimte. Een groot aantal Britse ondernemingen ds betrolcken bij dit contract, waaronder Overton and Partners uit Brighton, de architecten voor het project G. D. Walford and Partners uit Londen en Lewis and Duvivier uit Londen. Boatex voert onderhandelHigen met Boskalis uit Amsterdam voor de verschaffing van werkkrachten voor het bagger- en graafwerk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 23 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Marina voor Den Helder

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 23 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken