Bekijk het origineel

Viaducten voor rijlisweg 37

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Viaducten voor rijlisweg 37

1 minuut leestijd

De aanleg voor de autosnelweg Hoogeveen-Meppel (rijksweg 37) maakt de bouw van een aantal nieuwe viadukten en de aanpassing van enkele bestaande bouwwerken noodzakelijk. De werkzaamheden hebben plaats in de gemeenten De Wijk en Zuidwolde.

De volgende werken worden thans uitgevoerd: Een nieuwe viaduot en een aanpassing van een bestaand viadukt over de weg De Wijk-Rogat; een 140 meter lang nieuw viadukt over rijksschevaart in de lokale weg De WijkKoekange; een nieuw viadukt en aanpassing van het bestaande viadukt over de Leyerrweg; een nieuwe viadukt en de aanpassing van een bestaand vlaweg 37 en de omgelegde Hoogeveendukt over de Willem Moesweg; de aanpassing van de zuidelijke brug in de rijksweg over de Zuidwolder waterlossing; een nieuw viadukt en de aanpassing van een bestaand viadukt over de Echtensedijk; een nieuw viadukt en de aanpassing van een bestaand viadukt over de oude Hoogeveenscheweg.

In totaal worden er dus zes nieuwe vtadukten gebouwd. Het werk is voor een bedrag van ƒ 2.395.000,- gegund aan de firma Gebr. Fox Hengelo BC. De aanpassing van de bestaande viadukten zal op 1 december 1974 gereed moeten zijn. Het gehele werk moet op 31 mei 1975 opgeleverd worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Viaducten voor rijlisweg 37

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken