Bekijk het origineel

Sociale Academie in Katwijk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Sociale Academie in Katwijk

1 minuut leestijd

KATWIJK — In het Hervormd Kerkelijk Centrum sprak ir. J. van de Graaf uit Huizen, over de noodzaak tpt het komen van een Gereformeerde Sociale Aca'demie. Zeer duidelijk en krachtig zette ir. Van de Graaf uiteen waarom deze academie er moet komen. Voor maatschappelijk werkers, vormingslejders en jeugdleiders, heeft de vorm van opleiding een grote betekenis. Ds. A. Vink uit Katwijk sprak een kort slotwoord. „De balans, nadat vre door ir. Van de Graaf van de problemen zeer duidelijk zijn ingelicht, is: Het kan eenvoudig niet anders, zo ver is het helaas in Nederland gekomen. Laten we allen als één man achter deze zaak staan, en wensen, maar bovenal bidden of de Heere God het wil doen geluikken".

De plaatselijke mannenvereniging „Calvijn" en de afdelüi'g Gereformeerde Bond gaven beide in handen van ir. Van de Graaf een gift van resp. tweeduizend gulden en zesduizend gulden, voor de in augustus 1974 van start gaande Geref. Sociale academie in Ermelo. De collecte die hiervoor werd gehouden bedroeg ƒ 1153.-.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 26 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Sociale Academie in Katwijk

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 26 oktober 1973

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken