Bekijk het origineel

EUROPA

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

EUROPA

1 minuut leestijd

Mevrouw Meir zei gekant te ziijn tegen deelneming van Europese landen aan eventuele Arabisch-Israëlische onderhandelingen. Volgens haar zou een conferenibie niet voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Het overleg zou niet moeten worden bijgewoond door mensen die wellicht iets voor zichzelf zouden wiMen bereiken.

Koningin Elizabeth, die de plaats van lady Spencer-Churchill zou hebben ingenomen als het weer de bejaarde dame zou hebben verhin- ' derd de onthulling bij te woneen, sprak een korte toespraak uit.

Het standbeeld is het werk van de Britse beeldhouwer Ivor Roberts-Jones. De kosten - 32.000 pond of 76.000 dollar - zijn door het publiek gedragen.

Het standbeeld is het grote Engelse gedenkteken voor de leirf.er; uit de tweede wereldoorlog.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 2 november 1973

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

EUROPA

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 2 november 1973

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken