Bekijk het origineel

VOLGENDE MAAND VERSCHIJNT DE ZEVENDE DRUK ! WIE Nü INTEKENT. BESPAART DERTIG GULDEN !

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

VOLGENDE MAAND VERSCHIJNT DE ZEVENDE DRUK ! WIE Nü INTEKENT. BESPAART DERTIG GULDEN !

3 minuten leestijd

,De Banier"

Een dagblad van geheel ander allure was „De Banier", aanvankelijk tweewekelijks orgaan van de SGP, welk blad in 1929 na veel aandrang op diverse partijvergaderingen, werd omgezet in een dagblad. Een van de bezielende figuren bij de geboorte van dit dagblad was de heer E. Kuyk uit Amsterdam. Ds. G. H. Kersten, In de meeste vaderlandse geschiedenisboeken wordt de geschiedenis van KERK en ZENDING stietmoederlijl^ behandeld, maar DISPEREERT NIET geeft daaraan het volle pond. Geen enl^el ander geschiedeniswerk wijdt ook zoveel aandacht aan het overzeese gebeuren, de geschiedenis van NEDERLANDS-INDIË en „DE WEST": in totaal ca. 600 tekstpagina's en 156 bladzijden illustraties. Nog een pluspunt: DISPEREERT NIET is geheel up to date (tot en met de jongste kabinetsformatie!) en bevat bovendien een uitvoerig alfabetisch register, dat de vindplaatsen vermeldt van meer dan 2.000 namen en trefwoorden. Dankzij dit register heeft DISPEREERT NIET alle eigenschappen van een handig naslagwerk, dat op elk willekeurig moment onmiddellijk kan worden geraadpleegd. Met de verschijning van deze ZEVENDE DRUK zal „DISPEREERT NIET" een totaal-oplaag van ca. 30.000 exemplaren hebben bereikt. Voor een werk van deze omvang en (bovendien) van onmiskenbaar christelijke signatuur, toch wel heel opmerkelijk! Maar cijfers zeggen niet alles. Daarom geven wij U tenslotte enkele recensies die a.h.w. „model" kunnen staan voor de honderden enthousiaste recensies die aan dit werk zijn gewijd.

De mening van twee deskundigen :
„Nogmaals willen we deze serie hartelijk aanbevelen. We vinden hier geschiedschrijving met een duidelijk zicht op de hand Gods in de geschiedenis. Alle aandacht wordt ook besteed aan de ontwikkeling van de kerk hier te lande... We hopen dat velen deze boeken zullen aanschdffsn " Dr. H. Bout in DE WAARHEIDSVRIEND „Van heler harte willen we deze magistrale, principiële en boeiende beschrijving van onze vaderlandse geschiedenis aanbevelen. Ouders moeten dit werk, dat zijn prijs meer dan waard is, beslist aanschaffen voor hun kinderen! Zij doen er hun kinderen en in hen ons volk en indirect ook de kerk van Christus beslist een dienst mee!" Alle vijf delen verschijnen gelijktijdig, zodat men onmiddellijk over het komplete werk kan beschikken. Het werk is opnieuw fraai uitgevoerd in geheel linnen stempelbanden met geplastificeerde stofomslagen in drie-kleurendruk. Totale omvang 2.200 tekstpagina's en ca. 500 bladzijden illustraties. Tot 15 mei a.s. geldt een voorintekenprijs van ƒ 28,50 per deel (kompleet ƒ 142,50); daarna wordt de prijs ƒ34,50 per deel (kompleet ƒ 172,50). Met andere woorden: Wie nü intekent geniet een prijsvoordeel van maar liefst 5 x = ƒ 30,— in totaal! De totaalprijs van ƒ142,50 kan bovendien in termijnen worden betaald tot een minimum van

slechts f 14,50 per maand
Laat dit dubbele voordeel u niet ontgaan! Profiteer van de lage voorintekenprijs én de gemakkelijke betalingsregeling door gebruik te maken van de VOORDEELCOÜPON. Zend deze, voorzien van uw naam en adres, aan uw boekhandelaar of (in open envelop, zonder postzegel) aan:

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 3 november 1973

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

VOLGENDE MAAND VERSCHIJNT DE ZEVENDE DRUK ! WIE Nü INTEKENT. BESPAART DERTIG GULDEN !

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 3 november 1973

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken