Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Aangeklede boterhammen
RD-receptenhoek
Een aangeklede boterham of open sandwich is vrij eenvoudig te maken; het resultaat is geweldig en bovendien zijn er voor ieders smaak: mager of vet, zoet of hartig, van bruin- of van wittebrood. Een maaltijd van open en gesloten sandwiches bij een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid heeft beslist succes. Kies voor zo'n gelegenheid ook eens een andere broodsoort dan u gewend bent.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van vrijdag 18 januari 1974
Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 januari 1974
Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's