Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Aangeklede boterhammen

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Aangeklede boterhammen

RD-receptenhoek

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Een aangeklede boterham of open sandwich is vrij eenvoudig te maken; het resultaat is geweldig en bovendien zijn er voor ieders smaak: mager of vet, zoet of hartig, van bruin- of van wittebrood. Een maaltijd van open en gesloten sandwiches bij een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid heeft beslist succes. Kies voor zo'n gelegenheid ook eens een andere broodsoort dan u gewend bent.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 januari 1974

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Aangeklede boterhammen

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 januari 1974

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's