Bekijk het origineel

Verkeersongelukken in het Paasweekeinde

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Verkeersongelukken in het Paasweekeinde

3 minuten leestijd

NIEUWKOOP — In Nieuwkoop is In de nacht van zondag op maandag een verkeersongeluk gebeurd, dat aan twee mensen het leven heeft gekost. De slachtoffers zijn de 18-jarige K. Broekart uit Bodegraven en de 20-jarige J. van Velthuizen ook uit die gemeente. De beide slachtoffers reden mee met een Fiat die een bestelauto inhaalde en daarbij frontaal op een tegemoetkomende auto botste. De bestuurders van de Fiat en de tegemoetkomende auto werden gewond.

BREUKELEN — De 22-jarige G. Nagtigaal uit Breukelen is zondagavond bij een verkeersongeluk in zijn woonplaats om het leven gekomen. Het slachtoffer kwam op de straatweg met zijn personeneauto door onbekende oonzaak in de rechter berm terecht, raakte daarna in een slip, botste tegen twee bomen langs het linker weggedeelte en kwam in een droge sloot tot stilstand. De man was op slag dood. LEERSUM — Als gevolg van een verkeersongeval is in Leersum de zevenjarige M. Chi-Pu om het leven gekomen. Het ventje stak zondagochtend in zijn woonplaats met zijn fiets de weg over, toen hij door een auto werd gegrepen. Hij was op slag dood. EINDHOVEN — De 19-jarige P. Sleegers uit Eindhoven is zaterdagmiddag om het leven gekomen toen hij met zijn - bromfiets op een met knipperlichten bewaakte overweg in Eindhoven in botsing kwam met een trein. Hij reed onmiddellijk na het passeren van een trein de spoorwegovergang op en kwam in botsing met een trein die uit de andere richting kwam. 

TERHEIDE — De negentienjarige C. N. A. Delhlj uit het Noordbrabantse Terheiden is in de nacht van zondag op maandag bij een verkeersongeluk op de Moerdljkseweg in zijn woonplaats om het leven gekomen. De heer Delhij zat als duopassagier op een motor die uit de bocht vloog en vervolgens tegen een boom botste. 

TIETJERKSTERADEEL — De 3 jarige Cornells Frederik Wierda uit Drachten is zaterdag bij een verkeersongeluk in Tietjerksteradeel om het leven gekomen. Zijn vader stond met twee kinderen bij een bushalte te wachten, toen het jongetje plotseling de weg op liep. Daarbij werd het gegrepen door een personenauto. BLIJHAM — De 76-jarige mevrouw F. Principaal uit Wedderveen Is maandagavond bij een verkeersongeluk in Blijham (Gr.) om het leven gekomen. Mevrouw Principaal zit in een auto uie in botsing kwam met een andere personenauto die geen voorrang verleende. Bij het ongeluk ongeluk vverden vijf andere personen zwaar gewond.NIJMEGEN — De 7-jarige Bernhard Schoester uit Nijmegen is zaterdagmiddag bij een verkeersongeluk zijn woonplaats om het leven gekomen. De jongen rende de rijbaan op van de Paul Krugerstraat toen een personenauto naderde. De bestuurder kon de jongen niet meer ontwijken.

 

LITH — De 37-jarige M. Steenbruggen uit Kessel in de Brabantse gemeente Llth is zondagavond bij een verkeersongeluk om het leven gekomen. Met zijn personenauto raakte hij op de Marensedijk in Maren (Gem. Lith) op het linker weggedeelte, kwam in een slip, waarna hij van de vrij steile helling aan de rechter weghelft het weilani in reed. De man was op slag dood. 

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 16 april 1974

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Verkeersongelukken in het Paasweekeinde

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 16 april 1974

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken