Bekijk het origineel

Frontale botsing bij inhaalmanoeuvre

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Frontale botsing bij inhaalmanoeuvre

Dodelijke ongelukken

2 minuten leestijd

HILVERSUM — Een verkeersongeluk op de Larenseweg op de grens van Hilversum en Laren heeft zondagmorgen vroeg het leven gekost aan de 20-jarige mej. G. M. van der Geer uit Leusden en de 33-jarige mevr. M. Boelens-van den Heuvel uit Blaricum. De verloofde van het meisje, de 21-jarige J. W. A. uit Blarieum, die de auto, waarin zij zaten, bestuurde, is zwaar gewond.


De 23-jarige Jan van Dun uit Oisterwijk is zaterdagavond laat bij een frontale botsing tussen twee personenauto's in Moergestel om het leven gekomen. 
De 22-jarige Filly van Es, die bij hem in de auto zat, moest zwaar gewond in het ziekenhuis worden opgenomen. De auto waarin het tweetal zat werd frontaal geraakt door een tegenligger, die op het linker weggedeelte kwam. De bestuurder van deze auto, die eveneens gewond raakte, reed na de botsing door. In de loop van de nacht werd hij aangehouden in Oisterwljk.
De 36-jarige Turk J. Tosum, vermoedelijk woonachtig in Amersfoort, is zaterdagavond in een ziekenhuis in Amsterdam overleden aan de verwondingen die hij had opgelopen bij een verkeersongeluk. De man was zaterdagochtend op de Nieuwe Zijds Voorburgv/al in Amsterdam onder esn bus van het openbaar vervoer geraakt.
De 69-iarige B. Klaver uit Marum is zondagmiddag in het Academisch ziekenhuis te Groningen overleden aan de gevolgen van een verkeersongeluk in zijn woonplaats. De man werd door een personenauto gegrepen toen hij met zijn fiets plotseling een manoeuvre naar links maakte.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 22 april 1974

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Frontale botsing bij inhaalmanoeuvre

Bekijk de hele uitgave van maandag 22 april 1974

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken