Bekijk het origineel

LUXUEUS REIZEN VOOR HALF GELD

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

LUXUEUS REIZEN VOOR HALF GELD

1 minuut leestijd

Landen als Pakistan, India, Birma, Thailand, de PhUipijnen, Maleisië, Indonesië en de steden Hongkong en Singapore zijn sinds kort vanuit Nederland voor echtparen »p een luxueuze manier aanzienlijk voordeliger te bereiken.

Wordt er door een gehuwde reiziger een retour royal klasse besteld naar plaatsen in bovengenoemde landen dan is het mogelijk de respectievelijke echtgenote of echtgenoot voor de helft van dit royal klasse retour te laten meerelzen. De bepalingen, die op dït „voor half- geld" reizen van toepassing zijn, vormen de maximale geldigheid van 21 dagen van het kortingsbiljet en het gezamenlijk afleggen van de ^•eis.

Deze nieuwe tarieven vormen een aanvulling op de reeds bestaande mogelijkheden binnen Europa, waar eenzelfde 50 procent korting wordt gegeven op biljetten van meereizende echtgenotes of echtgenoten. Het gaat hier echter om de helft van het economy klasse tarief. Het gekochte biljet heeft in dït geval een geldigheid van vijf dagen en er mag slechts één bestemming per reis worden aangedaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 28 september 1974

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

LUXUEUS REIZEN VOOR HALF GELD

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 28 september 1974

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken