Bekijk het origineel

OOK 5-DE KlASSERS KRIJGEN VOORLICHTING

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

OOK 5-DE KlASSERS KRIJGEN VOORLICHTING

Universiteit Utrecht

1 minuut leestijd

UTRECHT — De rijksuniversiteit in Utrecht wil tJüdens de voorlichtingsdagen voor aanstaande studenten begin januari niet alleen eindexamenkandidaten, niaar ook vijfdeklassers van het voorbereidend wetenschappelijk onderwijs gaan voorlichten over studiemogelijkheden.

Dit omdat de aankomende studenten door alle problemen rond de aanmelding en inschrijving al in een zeer vroeg stadium voor zichzelf moeten hebben uitgemaakt, waar zij willen gaan studeren en welke mogelijke alternatieve studieriohtingen zij op willen gaan, als bij de studie van hun (eerste) keuze geen plaats is.

Voor het studiejaar 1875/1976 moeten de aankomende studenten zich zich bijvoorbeeld al voor 1 december van dit jaar aanmelden, terwijl die keus na 1 februari 1975 nog maar heel moeilijk, of helemaal niet te veranderen is.

Met name doen deze moeilijkheden zich voor bij studierichtingen met een numerus-fixus, zoals medicijnen, tandheelkunde en diergeneeskunde. Na de loting voor die studierichtingen is het vrijwel onmogelijk zich nog voor een andere studierichting op te ven.

De aankomende studenten, die zich voor de voorliohtüigsdagen in Utrecht aanmelden, ontvangen als eerste introductie tot de universiteit een boekje met studie-inlidhtingen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 12 november 1974

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

OOK 5-DE KlASSERS KRIJGEN VOORLICHTING

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 12 november 1974

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken