Bekijk het origineel

Chili Con Came

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Chili Con Came

1 minuut leestijd

grote ui, 1 teentje knoflook, eetlepel boter, 300 gr. malse bieflappen of quick-steak of rest gaar rundvlees, zout, peper, eetlepel chilipoeder, laurierblad, tijm, blikje tomatenpuree, 1 literblik capucijners of grauwe erwten, 11 gr. geraspte oude kaas.

Fruit de gesnipperde ui met het uitgeknepen teentje knoflook goudgeel in de boter. Voeg Jiet in blokjes gesneden vlees toe en bak dit aan alle kanten goudbruin. Doe er zout, peper, chilipoeder, laurierblad, tijm bij en bak alles samen nog enkele minuten (steeds roeren). Voeg een half kopje water en de tomatenpuree toe en laat alles ca. 15 minutpn (afhankelijk van het soort vlees) zachtjes sudderen. Kijk of het vlees gaar is. Voeg de goed uitgelekte capucijners of erwten toe. Maak het gerecht op smaak af en warm het weer op. Doe. de chili con came over in een beboterde vuurvaste schotel en strooi de geraspte kaas erover. Plaats de schotel ca. 20 minuten bovenin een voorverwarmde matig hete oven (stand 4 a 5).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 februari 1975

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Chili Con Came

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 februari 1975

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken